Loading…

Her finder du inspiration til indretning

Klik på knappen nedenfor og udforsk en verden af boligindretning med os
Start udforskning

PR – STHLM Furniture Fair

Den 12. oktober 2020

Aflyst: 70 års jubilæum hos Stockholm designmesse

STHLM Furniture & Light Fair afholder traditionen tro hvert år i november Skandinaviens største møbel-, interiør- og belysningsmesse. Men ikke i år.

PRESSEMEDDELELSE: Oprindeligt skulle messen, som også bliver kaldt Skandinaviens udstillingsvindue, være afholdt den 3.-7. november, hvor de også skulle fejre 70 års jubilæum. Dette bliver desværre ikke tilfældet i år pga. den verdensomspændende COVID19. I en officiel erklæring, fra STHLM Furniture & Light Fair’s bestyrelse udtales:

“Set i lyset af de nuværende offentlige sundhedsbefalinger samt et ekstraordinært møde i bestyrelsen er det blevet besluttet at aflyse den kommende messe” 

Oprindeligt skulle messen, som også bliver kaldt skandinaviens udstillingsvindue, være afholdt den 3.-7. november, hvor de også skulle fejre 70 års jubilæum. Dette bliver desværre ikke tilfældet i år pga. den verdensomspændende COVID19.

Den endelige beslutning om, at aflyse STHLM Furniture Fair har uoverskuelige konsekvenser for hele branchen. Der synes at være to lejre. På den ene side står dem der har fuld forståelse for den store og svære beslutning, og deraf støtter op pga. de sundhedsmæssige risici ved gennemførelsen af et så internationalt event. Men på den anden side står, de utallige mennesker og ikke mindst virksomheder, der vil lide store økonomiske konsekvenser pga. ikke-refunderbare hotel- og flybookinger. Ikke mindst koster det også arrangørerne selv flere millioner kroner, som der er lange udsigter til at få indhentet, som verden ser ud lige nu.

 

Fakta til journalisten

  • Hvornår skulles messen afholdes?  6.-10. november 2020
  • Hvor afholdes messen?  Stockholmsmässan i Stockholm
  • Antal udstillere seneste vintermesse?  Mere end 700
  • Forventet antal udstillere til kommende messe?  Cirka 700
  • Antal besøgende seneste vintermesse?  Mere end 40.000
  • Antal besøgende til kommende messe?  Cirka 40.000
  • Messen skulle have fejret 70 års jubilæum i år.
  • Relevante kilder: