Loading…

Her finder du inspiration til indretning

Klik på knappen nedenfor og udforsk en verden af boligindretning med os
Start udforskning

Reviews

Her finder du inspiration gennem rewievs der er relateret til møbel- og designverdenen. Gennem information, vejledninger og opskrifter får du brugbar viden, som du kan bruge i dine indledende overvejelser før køb af fx en Y stol eller hvis du overvejer at lave dit eget møbel. Det kan for mange virke absurd at lægge så stor sum penge i et designmøbel, som man kan få til 1/4 af den pris i IKEA eller andre steder. Det man skal være bevidst om, er at et designmøbel ikke blot er et løb, men en investering. De helt gamle designklassikere falder nemlig ikke i værdi over tid. Tværtimod kan patinaen blot give dem merværdi.

Bæredygtighed er kommet for at blive, hvorfor det er noget vi alle bør forholde os til jf. Top 10 Globale Forbrugertrends 2020, trend 9: Reuse Revolutionaries. I dag snakker man om, at ens hjem skal afspejle den/de personer der bor der, hvorfor mange ønsker at bo unikt. Det ses i høj grad i valg af møbler, hvor mange køber et ældre møbel og redesigner det ved at tilføje eller fjerne nogle af de eksisterende elementer.

Ydermere kan du finde inspiration til et event, hvor møbel, interiør og design er i centrum. Du kan her finde informationer om datoer, placering, køb af billetter og meget mere.