Loading…

Her finder du inspiration til indretning

Klik på knappen nedenfor og udforsk en verden af boligindretning med os
Start udforskning

Formland

Formland designmesse

Her finder du information om Formland. Også kendt under navnet: Nordens mest inspirerende interiør- og designmesse.

Formland designmesse

Formland er en designmesse, som i hele 36 år har samlet fagfolk med passion og interesse for interiør og design. Det er et samlingspunkt for designbranchen, bl.a. som bro til at bygge netværk, foruden handler som indgås. Det er også her, der hentes inspiration til butikkerne med det store udvalg af design- og interiørnyheder som finder sted på messen.

Formland er Danmarks største designmesse, som samler nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design nu og her og i den nærmeste fremtid. Det er her besøgende fra hele verden mødes ansigt til ansigt med danske såvel som udenlandske leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer. Det er svært ikke at lade sig inspirere samt handle og netværke med udstillere, designere, førende eksperter og stylister på messens mange stande og udstillere.

Det er ind til nu blevet til 73 messer i alt, hvor alle messens deltagere har ladet sig dele, elske og begejstres over det nyeste, bedste, skæveste, skøreste og mest inspirerende. Et besøg på Formland vil sikrer dig en unik messeoplevelse, som gør dig eller din virksomhed klar til den kommende sæson, med alt det nyeste inden for mode og tendenser såvel som trends og forecasts.

Formland er en messe for fagfolk og ikke private personer, hvilket skyldes at leverandørerne, som udstiller på messen, udelukkende henvender sig til forhandlere og indkøbere i branchen. Det skal dog ikke udelukke din chance for at deltage. Brug dit netværk og så skal du nok finde en vej ind i dette messeunivers, som uden tvivl er en oplevelse værd.

formland designmesse

MISSION:

Formland er mødestedet for design- og interiørbranchen og den danske platform for både danske og udenlandske indkøbere. Vi samler branchen for folk med passion for og kærlighed til design, interiør og delikatesser.

VISION:

Formland skal opleves som Nordens førende interiør- og designmesse med fokus på nyheder, tendenser, unikke inspirationsområder og fremtidens talenter. Formland vil favne udstillere lige fra små iværksættere til store veletablerede virksomheder i branchen med indkøbere fra både ind- og udland.

Datoer for kommende messer (med forbehold for Corona)

2021: Formland Spring: 4. – 7. februar 2021

2021: Formland Autumn: 19. – 22. august 2021

Summary
Event
Formland
Location
MCH Messecenter , Herning Vardevej 1 ,Denmark,Herning-7400
Starting on
februar 4, 2021
Ending on
februar 7, 2021
Description
Formland er en designmesse, der gennem 36 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør.
Offer Price
DKK 2999,-