Loading…

Her finder du inspiration til indretning

Klik på knappen nedenfor og udforsk en verden af boligindretning med os
Start udforskning

STHLM Furniture Fair

Er STHLM Furniture Fair et besøg værd?

STHLM Furniture Fair

STHLM Furniture & Light Fair blev I 2020 udført for 70. gang. Det har i over et halvt århundrede været Skandinaviens udstillingsvindue for design. Det blev holdt for første gang i 1951, hvor det startede med at være en designmesse udelukkende for svenske møbelproducenter- og forhandlere.

Stockholm designmesse er verdens førende mødested for skandinavisk design. Ingen andre steder i verden er det muligt at finde så mange forskellige skandinaviske designfirmaer samlet under ét tag. Af de 700 udstillere på messen, er 80% heraf virksomheder fra skandinaviske lande.

På STHLM Furniture Fair vises de nyeste trends samt nyheder. I 5 dage i februar er hallerne i området lidt udenfor Stockholm fyldt til brisepunktet med de bedste og nyeste trends inden for skandinaviske møbler og lysdesign til både B2B og B2C.

 

“Med besøgende fra 100 lande sætter vi skandinavisk design i en international sammenhæng!”

For at støtte op om fremtidens design er Greenhouse-platformen blevet etableret. Greenhouse-området er det mest internationale og visionære område på hele messen. Her viser prototyper fra ikke-anerkendte designere og designskoler fra hele verden.

Alle fra møbel-, interøriør- og belysningsbranchen er her. Og takket være messens størrelse er det let at netværke med alt fra administrerende direktører, designere og branchegiganter til morgendagens designstjerner.

Som resultat af Stockholm møbelmesse, er der oprettet et utal af butikker, etableret kontakter og networking, nyheder er blevet lanceret, og både allerede anerkendte designklassikere og designere samt nye, har set dagens lys her gennem alle årene.

Samme uge, som Stockholm Furniture & Light Fair starter, finder Stockholm Design Week også sted, som omfatter mere end 400 designrelaterede arrangementer afholdt forskellige steder rundt om i byen, hvilket blot er endnu en grund til at besøge STHLM Furniture Fair.

Derfor er det korte og enkle svar på om STHLM Furniture & Light Fair er et besøg værd? JA!

Hvad end du er privat person, som mangler inspiration til dit eget hjem eller elsker møbel- og interiør. Eller du har business-brillerne på og mangler inspiration til dit næste indkøb eller blot ønsker at få en fod inden for i møbel- og interiørbranchen, er messen helt afgjort ‘The place to be!’